Powerpoint-mal

Powerpoint-mal

Filtyper:

Powerpointmalen har avdelingsmønstrene lagt inn i forskjellige malsider. De kan brukes etter behov. Husk å oppretthold 70/30 forholdet når du benytter Alternative bakgrunner.

Se denne guiden for bruk av Powerpoint-malen

Visittkortmal

Visittkortmal

Visittkortet har en indesign template fil, der navn og kontaktinfo kan byttes ut. Det skal ikke legges til ny info eller QR-koder, i så tilfelle må det designes et eget kort med det innholdet som samsvarer med powels profil.

Rollupmal

Rollupmal

Malen for rollup er tenkt som en generell branding-rollup. Det er mulig å lage andre varianter med mer informative rollups basert på denne.

I andre varianter som tar utgangspunkt i grunndesignet, kan man legge til mer tekst i egne tekstfelt, eller i stedet for bildet. Det er mulig å lage ensfargede rollups i alle profilens farger. De kan inneholde mønster og/eller logosymbol. I tilfeller der kun logosymbol benyttes, anbefaler vi å også ha en rollup hvor hele logoen synes.

Hvis man ønsker å lage ensfargede rolluper, er det anbefalt at disse står sammen med rolluper med hvit bakgrunn i 70/30 prinsippet du finner i retningslinjer for Alternative bakgrunner.